måndag 24 februari 2014

Dagens lunch

Idag fick jag äntligen möjlighet att testa El Taco Truck!

4 sjyssta tacos med chuleta och bönor. Yum!

Innis & Gunn Irish whisky finish


Jag blev glad när jag så att I&G bestämde sig för att göra ett nysläpp av denna goding (tidigare Irish cask).

En fantastisk öl, mörk, mustig och lite söt. En härlig ekton med en aning rökighet av de irländska whiskyfaten som den lagrats på lyfter upp denna brygd på höga nivåer. Lika god nu som vid första släppet för en tid sedan. Häll upp ett glas av denna juvel, dock inte för kall, låt skumkronan sätta sig, och njut!

måndag 17 februari 2014

Tävling!



Nu har du chansen att vinna en prenumeration av By the Bakery!

Tävla genom att likea By the Bakery på Facebook (https://www.facebook.com/bythebakery) och lägg upp en bild på din favoritmacka med kort beskrivning och hashtagga #bythebakeryrecept så kan du bli den lyckligt lottade som vinner By the Bakery hem till dörren varje helg under en månads tid! 

Är din favorit en Croque Monsier med smält ost och skinka? Toast Skagen?  Eller kanske en hederlig ägg och kaviar smörgås? Det är bara fantasin som sätter gränser! På @bythebakery på Instagram och på #bythebakeryrecept kan du få inspiration om det står still i huvudet. 

Vinnaren dras 10 mars så det är bara att sätta igång. Lycka till!

/By the Bakery


lördag 15 februari 2014

Provning av the




Nu lanserar Mighty Leaf Rose Pu-erh Toucha
Denna Rose pu-erh toucha är en mörk pu-erh. Teet är kraftigt och har mycket karaktär. Tack vare att det torkas 
ihop med rosenknoppar får det en rund och angenämt blommig ton. Teet motsvarar ett kraftigt fylligt, komplext 
rödvin eller ett mörkt öl och passar till kraftigare maträtter, till exempel grytor av vilt. 
Du kan brygga din toucha (tebollen kallas Toucha) minst 5 gånger och varje bryggning kommer erbjuda nya smakupplevelser. 

måndag 10 februari 2014

Världens bästa chilli...

Mitt första försök på en Texas no bean chilli. Återkommer när den är klar!