Idag hade jag lita att pyssla med igen :-) Ca 40 lunch, och allting vid 1200. Jag har en grupp med gäster här, och de serverades en kinesisk rätt idag... Beaf & Blackbean sauce. Det var lite roligt, för de hälsade att det smakade precis som i Kina :-)
Här kommer en variant av receptet :
4 pers
600 g strimlad biff
1 burk Blackbean sås
2 strimlade gula lökar
1 strimlad purjolök
lite soya
Gör så här :
Bryn biffen & gula löken i en het panna, helst i omgångar så att det blir ordentligt brynt. Lägg sedan över i en gryta. Tillsätt bönsåsen, och en liten skvätt fond eller vatten. Låt koka tills köttet är klart. Red av med lite maizena utrört i vatten, tillsätt purjolöken och låt koka upp. Servera med nykokt jasmineris...
Lycka till
Björn
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar