Besöket börjar förstås med den otroligt svåra uppgiften att försöka välja några häftiga sorter till en varsin välkomstflight!
Mycket bra öl finns att testa i deras taproom, och personalen är grymt trevliga. Eftersom Corina känner en som jobbar där, så blev vi väl omhändertagna, fick följa med på ”the grand tour” i bryggeriet som inte alls är jättestort, men som ändå brygger öl till hela Kalifornien!
Här står vi i ”The brewhouse”. Kopparkärlen i bakgrunden har varit med från början. De köptes in från Hotel Monte Carlo i LasVegas, som har en egen bryggeripub på hotellet. I glasen har vi självklart Hangar 24 Orange wheat!
Här står vi i flaskningsrummet med flaskningsmaskinen i bakgrunden.
Här ser vi en anledning tillvarför det kallas craft beer! Burkfyllningsmaskinen matar på med burkar, som handpackas i kartomger, som även limmas för hand. Öl bryggd och hanterad av människor, inte enbart av maskiner! Jag har fått mycket tips om hur jag ska få till min orange wheat ännu bättre nu. Hanteringen av apelsinerna till exempel, som har varit lite av ett mysterium för mig. Vi satt bredvid en hel pall med närodlade apelsiner som bryggmästaren höll på att preppa för sin nästa bryggning! Full av inspration tackade jag för ett fantastiskt besök på bryggeriet med avsmakning av runt 10 sortets olika öl, den ena godare än den andra! När jag kommer hem skall jag se till at brygga min bösta SoCal hittills!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar